Syyspäivien 2018 hakeminen


E
hdotukset vuoden 2018 Syyskokouksen isäntäkaupungista on toimitettava puheenjohtajalle viimeistään 30.6.2017 sähköpostilla. Oma kaupunki tai kongressitalo esiin, hallitus ja yhdistyksen sihteeri kyllä auttavat järjestelyissä!

Syyspäivien valintaperusteet ja hakuohjeet:

  • Tapahtumaa on haettava CNF ry:n hallitukselta edeltävänä vuonna kesäkuun viimeiseen päivään mennessä. Hakemus lähetetään sähköpostilla yhdistyksen puheenjohtajalle.
  • Tapahtumaa hakeva organisaatio osallistuu Syyskokous-tapahtuman suunnitteluun ja antaa paikallistuntemuksensa yhdistyksen hallituksen tueksi.
  • Tapahtuman paikkakunnasta, kokoustalosta ja iltajuhlakohteesta päättää yhdistyksen hallitus. Valinnassa pyritään tuomaan esille kokous- ja kongressialan ammattilaisia kiinnostavien toimintamallien, rakennushankkeiden ja/tai kokous- ja juhlakohteiden omaleimaisuus ja uutuusarvo.
  • Tapahtuma järjestetään mielellään kohteessa tai talossa, joka on yhdistyksen jäsen.
  • Tapahtumat kiertävät eri puolilla Suomea.
  • Hallitus tiedottaa Syyspäivät -tapahtumapaikan valinnasta ja sen perusteista edeltävän vuoden Syyspäivien yhteydessä. 

 

Christel Toivo yhdistyksen hallitukseen 1.1.2017 alka

Christel Toivo Porvoon Taidetehtaalta on valittu yhdistyksen virallisessa syyskokouksessa hallituksen uudeksi jäseneksi toimikaudelle 2017-2018. Christel tulee erovuorossa olleen Helena Pikkaraisen tilalle. Onnittelut Christelille ja Helenalle jo tässä vaiheessa lämpimät kiitokset usean vuoden hallitustyöskentelystä.


Kansainväliset yritystapahtumat ovat olennainen osa Suomen ulkomaankauppaa

MPI Finlandin ja FCB:n järjestämässä kutsuvierastilaisuudessa 2.9.2016 oli puhumassa ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Kai Mykkänen. Ministerin lisäksi puhujina olivat Visit Finlandin matkailujohtaja Paavo Virkkunen, Sustainable Eventsin toimitusjohtaja Fiona Pelham sekä Johanna Tolonen Finlandia-talosta. (Kuvassa vasemmalta Merja Hart, Vappu Mänty, Mervi Toivonen, Kai Mykkänen, Kristina von Konow, Johanna Tolonen, Paula Blomster).

Lue koko tiedote


Jäsenkyselyn palauteraportti 2016

Toukokuussa tehtyyn palautekyselyyn tuli hienosti 40 vastausta. Jäsenistö vaikuttaa tyytyväiseltä toimintaan, mutta kehittämisehdotuksiakin tuli. Benchmarking-matkoja halutaan ehdottomasti jatkaa; ajankohtaan ja ammatilliseen sisältöön tuli runsaasti mainioita kehittämisehdotuksia. Yhteenvetoraportin voit ladata tästä pdf:nä. 
 

Vieraskynä Kauppalehdessä 21.4.2016: Kongressimatkailun merkitystä viennille ei ymmärretä

Lue torstaina 21.4. Kauppalehdessä julkaistu Johanna Tolosen, Jorma Bergholmin, Päivi Rytsän ja Pauliina Ahokkaan kirjoitus kongressimatkailun merkityksestä

Debatti Kauppalehti 21.4.2016