Liity jäseneksi

Kaikki alan yritykset sekä opiskelijat ovat lämpimästi tervetulleita liittymään yhdistyksen jäseniksi! Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä oikeuskelpoinen osakeyhtiö, osuuskunta, yhdistys, säätiö tai muu yhteisö tai henkilö, jonka yhdistyksen hallitus kirjallisesta hakemuksesta jäseneksi hyväksyy.

• Vuosijäsenmaksu on 350 € + alv 0% per yritys
  • Opiskelijoille jäsenmaksu on 50 € + alv 0 %

Vuotuinen jäsenmaksu oikeuttaa yrityksillä kahden henkilön osallistumiseen koulutustapahtumiin. Lisähenkilöt voivat osallistua eri maksusta.

Jos olet kiinnostunut Congress Network Finland ry:n jäsenyydestä, lataa oheinen lomake, täytä se ja palauta CNF ry:n sihteeristölle.

Sähköposti: toimisto@cnf-ry.fi

Postitse: CNF ry/ Tuula Poutanen, Nisulankatu 21 B 13, 40720 Jyväskylä

Jäsenyyden irtisanominen

Jäsenen, joka haluaa erota yhdistyksestä, tulee siitä ilmoittaa
kirjallisesti yhdistyksen hallitukselle tai sen puheenjohtajalle taikka suullisesti
yhdistyksen kokouksen pöytäkirjaan vähintään kaksi kuukautta ennen kalenterivuoden
päättymistä, jolloin ero tulee voimaan kalenterivuoden päättyessä.