Tervetuloa Congress Network Finland ry:n kotisivuille!

Congress Network Finland ry, kotoisammin CNF, on suomalaisten kokous-, kongressi ja tapahtuma-alan ammattilaisten verkosto, jonka tarkoituksena on edistää kokous-, kongressi- ja tapahtuma toimialoilla toimivien henkilöiden ja yhteisöjen verkostoitumista sekä ammatillista kehittymistä, alan tutkimustoimintaa ja tiedon välitystä.

Yhdistyksellä on tällä hetkellä noin 70 jäsentä ympäri Suomea. Yhdistys järjestää jäsenistölleen verkostoitumistoimintaa sekä tutustumisvierailuja ja opintomatkoja, joista tiedotetaan näillä sivuilla.

Haluatko mukaan CNF:n toimintaan? Lue lisää jäsenyydestä ja liity mukaan!

Welcome to the homepage of Congress Network Finland!

Congress Network Finland, CNF, is a national association of meeting, congress and event professionals in Finland. The purpose of CNF is to promote the meeting industry, to offer networking opportunities and organize education for its members and support research activities.

The association currently has about 70 members from all over the Finland and all sectors.

Do you want to hear more about CNF's activities? Please contact us at: toimisto@cnf-ry.fi