Tutkimusrahoitus / tutkimusapuraha

2016 tutkimusapuraha

Vuonna 2016 yhdistys varasi 3000 euroa jaettavaksi tutkimusapurahana. Apurahan haku päättyi 31.10.2016. Aikarajaan mennessä yhdistykselle ei toimitettu yhtään hakemusta.

2015 tutkimusapuraha
Apurahan haku päättyi 30.4.2015. Hallitus sai määräaikaan mennessä kaksi hakemusta ja apuraha 3000 euroa on päätetty jakaa seuraavasti:

• 1000 euroa Riina Aikiolle Oulu Convention  Bureausta.  Haettu apuaraha käytetään opinnäytetyötä varten: "Exploring strategic partner network structure and partner rolse in the convention industry"
  • 2000 euroa CNF ry:n talokategorialle. Apuraha käytetään kongressitalotutkimuksen toteutukseen.

Tutkimusapurahan hakeminen

Hakemuksesta tulee vähintään käydä ilmi tutkimuksen tarkoitus ja tavoitteet, toteutusaikataulu sekä haettava summa. Hakemus toimitetaan yhdistyksen hallituksen puheenjohtajalle sähköpostite: anu.karkkainen@mukkulankartano.fi.

Tutkimuksen tai kehittämishankkeen hyödyllisyys kongressi- ja tapahtuma-alalle on keskeisin kriteeri rahoitusta myönnettäessä. Hakijan ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen.

Hallitus päättää tutkimusrahan jakamisesta kokouksessaan ja jakaa rahoitettujen tutkimusten tulokset jäsenilleen. Sama tutkimus ei voi saada rahoitusta peräkkäisinä vuosina.